Foredrag om Linux og Open Source

Mangler du en til at holde et foredrag om Linux eller et andet Open source-foredrag er det muligt jeg kan hjælpe. Hvad jeg ikke selv kan holde et foredrag om, kan jeg næsten med sikkerhed finden en anden til.

Om hvad?

Selvfølgelig er det lettest at holde et foredrag om noget jeg ved noget om og noget jeg er interesseret i. Følgende er en liste over ting der falder ind under den kategori. De er alle baseret på miner erfaringer med Debian-distributionen.

Fejlrapportering
Foredraget forklarer hvor lidt der skal til for at man kan hjælpe udviklingen af open source - og hvad man kan gøre, hvis man vil gøre det rigtig godt
Ideologi og licenser
Et ikke-teknisk foredrag om ideologien bag open source-samfundet og om hvad der gør Debian forskelligt fra andre store distributioner.
Distributioner, hvad og hvordan
Et teknisk foredrag om hvad der ligger bag ved linuxdistributioner, hvilke problemer de prøver at løse og hvor godt det går.
500 udviklere og kun en internetforbindelse
Erfaringer med hvordan det går at arbejde i et projekt med over 600 udviklere, hvoraf mange kun kender hinanden gennem internettet.
SSH - En kort indføring (gammelt)
En kort indføring i hvad ssh er og hvordan det virker set fra brugerens side.

Se desuden hvad jeg har af slides fra tidligere foredrag

Jeg vil meget gerne tilrette foredraget til lejligheden og foreslår vi laver et abstract i fællesskab. Jeg taler også meget gerne om emner ud over det ovenstående, så hvis du har en ide, så tøv ikke med at tage kontakt.

Hvor?

Jeg bor i København, men tager gerne udenbys. Det kræver bare at jeg får dækket eventuelle omkostninger.

Kontakt

Bedst per email på peter@makholm.net. Hvis du ikke kan/vil sende email, så har du et problem.

Slides fra tidligere foredrag

Her er det meningen at jeg vil samle slides fra tidligere foredrag. Jeg arbejder på at gøre dem tilgængelig som websider, men det tager noget tid

Peter Makholm, peter@makholm.net